Friday, August 11, 2017

Ostematrix pilihan utama.



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..Hari ni akak nak share sikit tentang ostematrix.Terpanggil pulak nak share dengan uolls,bila setakat hari ni dalam bulan August 2017,ostematrix menjadi hot item di kedai online akak.Rasanya ramai yang dah tau apa itu ostematrix.Tapi ramai customer akak,dorang tak sebut pun ostematrix,dorg sebut kalsium je.Dorg cakap susah nak sebut ostematrix..susah ke?hehe.Apa-apalah kan janji akak faham.
Buat pengetahuan semua kandungan utama ostematrix adalah kalsium dan magnesium. 
Siapakah yang memerlukan sangat-sangat kalsium dan magnesium.
✔ Orang yang ada osteoporosis, teutamanya orang tua.
✔ Orang yang menghadapi lenguh-lenguh badan.
✔ Ibu mengandung: Bayi dalam perut perlukan kalsium secukupnya untuk bentuk tulang.
Selain tu untuk elak kaki cramp juga.
✔ Ibu menyusu-susu kaya dgn kalsium untuk tumbesaran bayi.
✔ Sesiapa sahaja yang langsung tak ambil susu atau tak suka minum susu.
*Ni yang paling best,ramai ibu-ibu dalam pantang ambil ostematrix ni sebab dorg cakap lawas dan tak sembelit.

Untuk mendapatkan produk-produk shaklee saya sedia membantu.
Hubungi saya 
awaza ns
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887384]
Mobile/Whatsapp:0126524529
Emel:awaza_ns@yahoo.com
Penghantaran terus/COD ke Sekitar Klang, Meru,Kapar,Seksyen 7, dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.
www.wasap.my/60126524529

No comments:

Post a Comment

 
full design blog:jiakreatifelt